Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kijk je mee? Mr. Sakurai Presents “Kazuya”

Kazuya Smash art
Kijk vanaf 16:00 live mee om te weten hoe jij iedereen met Kazuya kunt verslaan.

Tijdens afgelopen Nintendo Direct-presentatie werd de nieuwste fighter voor Super Smash Bros. Ultimate bekendgemaakt. De nieuwste fighter is niemand minder dan Kazuya uit Tekken. We zullen te zien krijgen welke moves Kazuya allemaal in zich heeft om de tegenstander te verslaan en een releasedatum wanneer hij daadwerkelijk naar Smash zal komen. Natuurlijk zullen we niet alleen de nieuwe fighter te zien krijgen, maar ook nieuwe stages, nieuwe muziek en nieuwe Mii-vechterkostuums.

Deze presentatie zal vanaf 16:00 te zien zijn via onderstaande video en zal ongeveer 40 minuten duren. Meepraten met de community? Dat kan op onze Discord!