Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sakurai onthult eerste blik op de Min Min amiibo

Min Min Smash
Ook personages van Fighter Pass Vol.2 krijgen een amiibo.

In alweer één van de laatste presentaties van Sakurai voor Super Smash Bros. Ultimate werd van alles uit de doeken gedaan betreffende Kazuya Mishima. Deze bekende Tekken-vechter maakt over een paar dagen zijn opwachting in Super Smash Bros. Ultimate.

Echter zoals de traditie ondertussen voorschrijft heeft Sakurai het niet alleen maar over de nieuwe fighter gehad. Zo ook werd de eerste blik geworpen op een spiksplinternieuwe amiibo. De amiibo welke het design van Min Min heeft komt volgend jaar uit en is de eerste amiibo van een personage in Fighters Pass Vol.2. Wanneer die exact uitkomt is nog niet bekend, maar we moeten sowieso tot het nieuwe jaar wachten.