Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Macrotis: A Mother’s Journey komt volgende maand naar de Nintendo Switch

Als de kat van huis is... gaan de muizen op reis!

Vorig jaar werd er in oktober aangekondigd dat Macrotis: A Mother’s Journey naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Inmiddels is het platformspel in de Nintendo eShop verschenen, in de sectie binnenkort verkrijgbaar, en weten we nu eindelijk wanneer de game beschikbaar gaat zijn op de Switch. Vanaf 15 juli kunnen Switch-bezitters namelijk aan de slag met deze titel voor een bedrag van €11,99.

In Macrotis: A Mother’s Journey volg je een ondergronds avontuur waarin je jouw moeder Bilby helpt om haar kinderen terug te vinden. Als een echte muis betaamt klim, spring en knaag je een weg door mooie, maar gevaarlijke landschappen en ontwijk je allerlei obstakels. Weet jij jouw krachten goed te gebruiken, alle objecten te verzamelen en meer over deze wereld te leren?

Ben je benieuwd geworden naar Macrotis: A Mother’s Journey? Bekijk dan onderstaande trailer.