Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ga mee op avontuur in de Japanse reclamespots van Zelda: Skyward Sword HD

Heb jij je zwaard al uit het stof getrokken voor deze Zelda remake?

Nog 2 weken wachten, en dan is het zover: The Legend of Zelda: Skyward Sword zal te spelen zijn op de Nintendo Switch en wel in HD. Bij het uitbrengen van zo’n grote remake is het natuurlijk belangrijk om genoeg reclame te maken. Daar weten ze in Japan wel raad mee.

Vlieg met ons mee en bekijk nieuwe beelden waarin Link het meesterzwaard ziet ontstaan. Vanuit een wolkenwereld is hij op zoek naar zijn goede vriendin en prinses Zelda, wanneer een mysterieuze demonenvorst bezig is om een duistere kracht naar de wereld te brengen…

Ga jij The Legend of Zelda: Skyward Sword voor de Switch in huis halen? Laat het ons hieronder weten!