Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Giveaway] Vier de gloednieuwe multiplayer update van Juiced! met ons mee! (verlopen)

We verloten maar liefst 5 exemplaren van deze vette platformer.

Het platformspel Juiced! verscheen in oktober vorig jaar op Nintendo’s hybride console. Toentertijd heb ik een review van deze game mogen schrijven en daarin kun je lezen dat ik postitief verrast was. Juiced! is namelijk écht een vermakelijk platformspel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, welke vandaag zelfs nóg beter is geworden. Vandaag heeft Juiced! namelijk een multiplayer update ontvangen waardoor je deze titel nu ook met iemand samen kan spelen.

Om dit nieuws te vieren mogen wij in samenwerking met de Nederlandse ontwikkelaar Timothy van der Hoeven maar liefst vijf downloadcodes weggeven! Meedoen is bovendien lekker simpel. Om kans te maken op één van de vijf codes hoef je alleen maar een leuke reactie achter te laten zodat wij weten dat jij graag wilt winnen. Om te reageren heb je wel een account nodig op Daily Nintendo, maar die maak je hier gamakkelijk én gratis aan! Meedoen kan tot en met 9 juli.

In Juiced! volg je de schatzoeker Tiko op zijn avontuurlijke reis opzoek naar de eeuwige kristallen. Het spel bevat maar liefst 15 verschillende werelden welke vol zitten met verschillende platform-uitdagingen, vijanden en spannende eindbazen. Tijdens de zoektocht reis je door verschillende gebieden zoals stoffige woestijnen, griezelige bossen en gevaarlijke jungles. Bovendien zorgt de nieuwe multiplayer update er niet alleen voor dat je het spel lokaal met iemand samen kunt spelen, maar ook dat er nieuwe maskers beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld die van een eend.

Ben je benieuwd geworden naar deze grote update? Bekijk dan onderstaande trailer.