Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Limited Run Games teased Shantae beeldje

De heldin met het lange paarse haar krijgt haar eigen beeldje.

De Shantae-serie heeft in de afgelopen 20 jaar een grote fanbase weten te vergaren. In deze serie platformspellen neemt Shantae het op tegen diverse vijanden. Kenmerkend aan haar design en gameplay is haar lange paarse haar, waarmee ze als een zweep kan aanvallen.

Het bedrijf Limited Run Games, bekend van hun unieke fysieke uitgaves van digitale spellen, heeft ook een zwak voor de half-djinn. In het verleden hebben ze de serie van diverse speciale uitgaves voorzien. En ook vandaag de dag blijkt hun waardering voor de Shantae-serie. Op hun Twitter-account kondigen ze een speciale Shantae Collector’s Statue aan. Bij de aankondiging is een silhouette van het beeldje zichtbaar.

Voor de diehard Nintendo-fans is het jammer om te weten dat alleen bij de Playstation 5 Shantae Collector’s Editions speciale acrylfiguurtjes van Shantae gespaard kunnen worden. Deze acrylfiguurtjes hebben een verlichte plek in het verzamelbeeldje. Voor de echte Shantae liefhebbers zal dit waarschijnlijk geen probleem zijn. Zij kunnen vol verwachting uitkijken naar een pronkstuk voor de verzameling.

Bekijk de aankondiging met afbeelding hieronder:

https://twitter.com/LimitedRunGames/status/1413212535067660293