Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontdek het verhaal van Shin Megami Tensei V in nieuwe trailer

Shin Megami Tensei V Screenshot
Atlus schotelt ons een verse story-trailer voor!

Shin Megami Tensei V zal op 12 november naar de Nintendo Switch komen. Ondanks dat je nog wél even moet wachten op de release hebben we hieronder wel een nieuwe trailer voor je. In de nieuwe story trailer ontdek je het verhaal van Shin Megami Tensei V.

Shin Megami Tensei V is het nieuwste deel binnen de geprezen Shin Megami Tensei-RPG-serie. In de game speel je als student die nieuwe krachten moet gebruiken om zich door een woestenij vol demonen te vechten met een command-based vechtsysteem. Dit keer kunnen demomen ook je bondgenoten worden door met ze te onderhandelen en ze te overtuigen met jou mee te vechten.

Kijk jij uit naar Shin Megami Tensei V? Wij zijn benieuwd, dus laat het ons hieronder weten!