Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Risk System krijgt nieuwe Switch gameplaybeelden

Maak een einde aan deze gevaarlijke parasiet

Risk System is een 2D-Shoot-Em-Up titel waarbij je de parasieten uit de menselijke wereld moet dringen. Je speelt als Alys die de krachtige robot RSK9 bedient. De krachten van deze robot heeft ze nodig om de kwaadaardige energie van de parasieten, die de wereld van de mensen zijn binnengedrongen, te vernietigen. De technologie die eerst een stap naar voren was in het dagelijks leven van de mensheid, dreigt zich nu tegen de mensen te keren. De parasiet neemt namelijk de technologie over en gebruikt deze als een wapen tegen de mensen. Nu is het de taak aan Alys en haar vrienden om een einde te maken aan deze gevaarlijke parasiet en het lot van de mensheid te redden. Kan zij een einde maken aan de terror van de parasieten? Bekijk de gameplaybeelden van Risk System hieronder.