Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beenderen staan centraal in nieuw Spirit Event voor Super Smash Bros. Ultimate

Vanaf morgen vliegen de botten om je oren in dit knokige spirit event.

De thematische spirit events vormen een vaste waarde van Super Smash Bros. Ultimate. In hoog tempo volgen deze events elkaar op en trakteren de speler op nieuw te verzamelen spirits.

Het nieuwste spirit event is alweer de 84e in het rijtje. Gisteren is bekendgemaakt dat deze in het teken staat van karakters die een link hebben met schedels en botten. Onder anderen Dry Bowser, Cubone en Skull Man zullen hun opwachting maken als spirits. Het in het Engels gedoopte Skeletonnes of Fun-event zal vanaf morgen 23 juli 2021 gedurende drie dagen lopen. Doen jullie mee om de vijanden een kopje, of schedel, kleiner te maken?

Bekijk hieronder de Twitteraankondiging: