Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum Kickstartspel Black Book bekendgemaakt

Na ruim een jaar is er een precieze releasedatum te noteren voor deze duistere titel!

Het is inmiddels een jaar geleden dat ontwikkelaar Morteshka het meervoudige van het doelbedrag heeft binnengehaald voor hun kickstartproject Black Book. Destijds kwam het goede nieuws naar buiten dat na het behalen van de $150.000,- dollar ook de Nintendo Switch een versie mag verwachten. Een releasedatum in 2021 is toen beloofd.

Vandaag hebben Morteshka en de game-uitgeverij Hypetrain Digital gezamenlijk bekendgemaakt dat Black Book op 10 augustus 2021 beschikbaar zal zijn in Nintendo’s eShop.

Black Book is een mix tussen card-based RPG’s en het avonturenspel-genre. Het verhaal is gebaseerd op de Slavische mythologie welke in het spel vrij duister blijkt te zijn. Als de jonge tovenares Vasilisa ga je met een gebroken hart op zoek naar de Black Book. De legende zegt dat alle wensen zullen uitkomen voor diegene die alle zeven zegels van dit demonische boek weet te openen. Vasilisa zal het aan de ene kant moeten opnemen tegen duistere wezens, maar aan de andere kant de gewone burgers in nood helpen. Een wereld waarin mythologische wezens en mensen in harmonie leven, brengt hier en daar namelijk wat problemen met zich mee.

Ook benieuwd geworden naar deze duistere titel? Bekijk hier alvast de trailer: