Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Baldo: The Guardian Owls krijgt releasedatum en nieuwe trailer

Nog iets meer dan een maandje geduld!

Onlangs werd al duidelijk dat we Baldo: The Guardian Owls ergens deze zomer op de Nintendo Switch konden verwachten. Vandaag is eindelijk ook een exacte releasedatum onthuld en krijgen we meteen een gloednieuwe trailer voorgeschoteld. Baldo: The Guardian Owls zal vanaf 27 augustus beschikbaar zijn op Nintendo’s hybride console. De game zal tijdelijk exclusief voor de Switch zijn.

Baldo is een game die gemaakt wordt door Naps Team en kan nog het beste omschreven worden als een mix tussen Zelda gecombineerd met Ni no Kuni. De game speelt zich af in de magische wereld genaamd Rodia. Jij gaat op reis naar het land vol mysteries om te ontdekken. Het spel is een actie-avonturen RPG en draait om vechten, puzzels en dungeons om op te lossen.

De nieuwe trailer kun je hieronder bekijken. Is dit voor jou een game om in de gaten te houden?