Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe actievolle trailer voor Switch-versie Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z Kakarot Keyart
Bandai Namco trakteert op een nieuwe trailer!

Bandai Namco Entertainment, de uitgever van Dragon Ball Z: Kakarot, heeft een nieuwe Switch trailer online gezet voor de DBZ game.

In DBZ: Kakarot speel je als Goku. Het spel volgt getrouw het verhaal van Goku vanaf de Saiyan Saga. In de game zal je naast vechten ook een hoop andere dingen doen. Zo is het mogelijk om te vissen, rond te rijden in een auto, te trainen en zijn er verschillende zogeheten Z orbs te verzamelen. Spelenderwijs zal je ook verschillende karakters, bekend uit de serie, vrijspelen. Ook de uitgekomen DLC, A New Power Awakens, zit bij de Switchversie. De DLC speelt zich af rondom het plot van Dragon Ball Super. Dat zal betekenen dat je niet alleen Goku in zijn Super Saiyan vorm zal besturen, maar uiteindelijk ook in zijn rode en blauwe Super Saiyan God varianten.

Dragon Ball Z: Kakarot komt op 24 september 2021 uit voor de Switch. Bekijk de nieuwe trailer hieronder: