Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Where’s Samantha? krijgt release datum

Help deze twee schattige lapjes stof elkaar terug te vinden!

De Switch versie van puzzle platformer Where’s Samantha heeft een release datum gekregen. ROKiT Games en Respect Studios hebben aangekondigd dat de game op 19 augustus naar de Switch komt. Dat is eerder dan verwacht, aangezien de game oorspronkelijk “deze herfst” zou uitkomen.

In Where’s Samantha kruip je in de huid van George en zal je hem helpen in de zoektocht naar zijn verloren liefde Samantha. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, want jullie zijn beide kleine lapjes stof! Tijdens je reis zul je dan ook te maken krijgen met dagelijkse voorwerpen, die voor een lapje stof natuurlijk anders werken als voor mensen. Zo zijn kammen bijvoorbeeld levensgevaarlijk! De game bevat 45 levels die George flink op de proef stellen. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Hieronder kun je de oorspronkelijke trailer nogmaals bekijken.