Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Worstel aankomende herfst met Gang Beasts

Worstelen in doldwaze situaties kan deze herfst nog op de Switch!

Vandaag kondigt ontwikkelaar Boneloaf aan dat Gang Beasts deze herfst zijn opwachting zal maken op de Nintendo Switch.

Gang Beasts is een multiplayere partygame met een simpel concept. In het spel neem je de controle over maf uitziende, haast rubberen vechters. Het is de bedoeling om met deze gekke figuurtjes te worstelen. Je zal je vijanden rondsmijten om ze vervolgens de afgrond in te gooien of voor de metro te werpen. Het spel kent een hoop kostuums en modificaties voor de figuurtjes, waardoor je deze naar eigen smaak kan instellen. De kleurrijke graphics en haast cartoonachtige situaties beloven veel doldwaze speelmomenten met je vrienden.

In afwachting op een precieze releasedatum kan je een eerdere trailer voor het spel hieronder bekijken: