Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Krijg een Manaphy Egg bij vroege aankoop Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Pokémon Brilliant Diamond Shining Pearl Manaphy
Ook kun je met Manaphy de Pokémon Phione krijgen.

Gister kwamen er tijdens de Pokémon Presents genoeg nieuwe details naar buiten over Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. Zo keert de Grand Underground terug met de nieuwe Pokémon Hideaways, kun je weer meedoen met de Super Contest en komt de Union room weer terug. Echter is via de site van deze games nog een ander nieuwtje bekendgemaakt.

Iedereen die één van deze spellen voor 21 februari 2022 koopt en ver genoeg speelt totdat de Mystery Gift-functie is vrijgespeeld, kan een ei van de mythische Manaphy krijgen. In het Mystery Gift-menu kun je kiezen voor Get via Internet om dit ei te krijgen. Het duurt ongeveer twee uur voordat je de Mystery Gift-functie hebt vrijgespeeld. Daarnaast kun je Manaphy ook met een Ditto in de Pokémon Nursery stoppen. Hierdoor krijg je een nieuw eitje voor de Pokémon Phione.

Ga jij de remakes van deze 15 jaar oude spellen halen? Laat het ons weten in de reacties.