Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Marvel’s Midnight Suns onthuld tijdens Gamescom Opening Night Live

Marvel's Midnight Suns
Tijd voor een nieuw Marvel-avontuur!

Een van de nieuwe aankondigingen tijdens Gamescom Opening Night Live is een gloednieuwe Marvel-game welke ook naar de Nintendo Switch zal komen. Xcom-maker Firaxis heeft vanavond namelijk de Marvel-game Midnight Suns onthuld. De game moet op 22 maart volgend jaar verschijnen voor alle gangbare platformen. De eerste beelden zijn in onderstaande video te zien. Meer gameplay zal op 1 september worden getoond.

Marvel’s Midnight Suns wordt een tactische RPG in het Marvel-universum. De game laat jou zelf het personage The Hunter samenstellen waarna je veel bekende Marvel-helden als Captain America, Blade en Ghost Rider tegen zal gaan komen. Het spel is sterk gabseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren ’90. Het verhaal draait veelal om bovennatuurlijke helden die samenkomen. De game krijgt in totaal 12 speelbare personages. In onderstaande trailer zien we Iron Man, Captain Marvel, Doctor Strange, Wolverine, Blade en Ghost Rider alvast voorbij komen.

Kijk jij uit naar deze nieuwe Marvel-game? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!