Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Midnight Fight Express aangekondigd voor de Switch

De game werd tijdens Gamescom bevestigd voor de Switch

Vorig jaar Gamescom werd Midnight Fight Express aangekondigd, een 3D beat-em up game. Dit jaar werden er tijdens de opening van Gamescom opnieuw beelden van laten zien, ditmaal met de aankondiging dat de game ook op de Switch zal verschijnen. De trailer die hierbij hoorde kun je hieronder bekijken. De game staat gepland voor volgend jaar.

Mightnight Fight Express is een game van ontwikkelaar Jacob Dzwinel. In deze hyper-violent brawler draait het allemaal om snelle up-close-and-personal gevechten. Vecht je een weg door de stad waarbij je op de vuist gaat met mensen, robots en monsters. Gebruik wapens, je omgeving en natuurlijk je handen om de vele vijanden die je in de weg staan een kopje kleiner te maken.