Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Morgen verschijnt de nieuwe update van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Nieuwe Monsties en quests om te spelen!

Begin juli werd er in de roadmap aangekondigd dat Monster Hunter Stories 2 vijf updates zou krijgen. De eerste twee zijn al verschenen en de derde update laat niet lang meer op zich wachten. Vanaf morgen, 2 september, zal de nieuwste update te downloaden zijn met allerlei nieuwe dingen. De laatste twee updates volgen eind september en in oktober met nog meer nieuwe Monsties en quests.

In de update die morgen verschijnt zullen er drie nieuwe Monsties toegevoegd worden: Oroshi Kirin, Soulseer Mizutsune en Elderfrost Gammoth. Daarnaast brengt de update de co-op quests ★8 (Explore) Water Eggs en ★8 (Explore) Ice Eggs naast de subquests ★8 Ice Phantom en ★4 (Special) Bag Me Some Bugs met zich mee. Ook zitten er meerdere bugfixes in deze update.