Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kom in actie met de launch-trailer van Family Trainer

Kom aan je beweging door middel van minigames!

Eind mei werd Family Trainer door Bandai Namco al aangekondigd, maar Switch-bezitters moesten nog een aantal maanden wachten tot de release van het spel. Afgelopen vrijdag is Family Trainer dan eindelijk uitgekomen voor de Nintendo Switch en daarbij is er ook een nieuwe trailer vrijgegeven om je alvast helemaal in de sfeer te brengen.

In Family Trainer speel je de leukste minigames en kom je tegerlijkertijd ook meteen aan je dagelijkse portie lichaamsbeweging. Ren, spring en doe net zoals bij Ring Fit Adventure een Joy-Con-controller in de beenband zodat je bewegingen in het spel verschijnen. Kies uit verschillende trainingsschema’s, speel samen met vrienden en win de wedstrijd!

Ben je benieuwd geworden naar de launch-trailer van deze game? Bekijk dan onderstaande video.

Ben jij van plan om jouw lichaam flink te laten bewegen met deze titel? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!