Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bloodshore schiet zichzelf naar de Switch

Een battle royale film-game waar jouw keuzes centraal staan!

Wales Interactive heeft bekend gemaakt dat Bloodshore op de Switch zal verschijnen. Het spel valt in het FMV-genre, ook wel bekend als Full Motion Video. Dat betekent dat het spel te spelen is doormiddel van een soort film die je ziet. Zo zitten er echte acteurs in de game en bevat de titel acht uur aan video. Bloodshore zal dit jaar nog verschijnen; vanaf november is de game te vinden in de Nintendo eShop.

Bloodshore draait om een populair battle royale televisieprogramma waar streamers, entertainers en gevangenen aan mee doen. In dit bloederige televisieprogramma volg je het avontuur van Nick, een acteur die meedoet om de grote som geld te winnen. De game vertelt één verhaal, maar er zijn wel verschillende eindes. Al je keuzes hebben invloed op hoe het verhaal loopt en wat de rest van de cast doet. Ben je benieuwd naar wat je kan verwachten? Bekijk dan hier de trailer.