Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nexomon krijgt launch trailer

Nexomon Header
Na Nexomon: Excinction komt nu ook het originele spel naar de Nintendo Switch! Ga jij hem kopen?

Een nieuwe monster catcher-titel staat op het menu en het is niemand minder dan Nexomon! Nexomon: Extinction, het vervolg van Nexomon, is al te vinden op de Nintendo Switch. Het origineel was echter tot nu toe niet echt te vinden. Vanaf vandaag kunnen trainers aan de slag met maar liefst 300 verschillende Nexomon en een gloednieuwe wereld. Zijn de originele drie starters in een Pokémon-titel niet genoeg voor je? Nexomon heeft maar liefst negen verschillende starters om uit te kiezen. De gevechten spelen zich af in 2D-omgevingen met geanimeerde aanvallen en monstertjes. Bekijk de launch trailer van de originele Nexomon hieronder:

Heb jij Nexomon: Extinction gespeeld of wordt dit je eerste Nexomon-titel? Laat het ons weten in de reacties hieronder!