Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Komt Alan Wake Remastered naar de Switch?

De game is in ieder geval verschenen op de Braziliaanse PEGI lijst

Alan Wake Remastered is een remaster van de gelijknamige game uit 2010. Deze action-adventure thriller werd toentertijd goed ontvangen en komt nu als Remaster naar nieuwe platformen. De Switch valt daar momenteel niet onder, maar daar zou binnenkort wel eens verandering in kunnen komen. De Braziliaanse PEGI heeft de game namelijk toegevoegd aan zijn officiële classificatie database, waarin ook staat naar welke platformen de game komt. Vreemd genoeg staat daar de Switch ook tussen.

Alan Wake is origineel ontwikkeld door Remedy Entertainment, die o.a. Control gemaakt heeft. Aangezien die laatst als Cloud versie op de Switch verschenen is een Cloud versie van Alan Wake dan ook zeker denkbaar. Momenteel is dit allemaal nog speculatie, aangezien er geen officiële aankondigingen zijn. We houden jullie in ieder geval op de hoogte! Benieuwd waar Alan Wake over gaat? Hieronder kun je de aankondigingstrailer voor andere platformen bekijken.