Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney Magical World 2: Enchanted Edition krijgt Switch versie

Disney Magical World 2 Enchanced
Deze 3DS titel verschijnt eind dit jaar op de Switch.

Ken je Dinsey Magical World 2 nog? Deze titel verscheen op 2016 op de 3DS, een zogenoemde life simulation game. Een relaxte Animal Crossing achtige game waarin je kunt shoppen, je eigen restaurantje bijhoud en andere leuke dingen doet in de wereld van Disney. De titel wordt nu opnieuw uitgebracht, op de Switch. De enhanched edition staat gepland voor deze kerst. Een trailer kun je hieronder bekijken.

Disney Magical World 2: Enhanched edition is een remaster van het origineel. De game speelt zich af in de wereld waar alle Disney personages wonen, waar ze hun eigen rustige leven leiden. Wordt vrienden met meer dan 100 Disney personages, maak je eigen kleding en meubels, vier verjaardagen, dans, winkel en vis is deze rustige life simulation game. Met zes verschillende werelden om te ontdekken gaat dat wel goed komen.