Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monster Hunter Rise Sunbreak ‘massief’ uitbreidingspakket

Deze DLC zorgt er voor dat je nog lang niet uitgejaagd bent.

Ben jij sinds Monster Hunter Rise is uitgekomen niet weg te slaan bij jouw Nintendo Switch? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er is tijdens de Nintendo Direct aangekondigd dat er een uitbreidingspakket aan zit te komen, het zal een ‘massive expension’ zijn volgens Nintendo. Zo zullen er bij aanschaf van deze uitbreiding nieuwe verhalen beschikbaar zijn, nieuwe opdrachten, maar ook locaties en monsters die je nog nooit tegen bent gekomen.

Wel moet je nog eventjes geduld hebben, pas in de zomer van volgend jaar is de DLC gemaakt door Capcom te koop. Gelukkig kan je nu alvast een kijkje nemen bij onderstaande announcement teaser, want de beelden zien er alvast erg indrukwekkend uit.