Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Mario film verschijnt in 2022, eerste stemmen bekend

Mario wordt sinds tijden door iemand anders ingesproken.

Dat er een Super Mario film aankomt weten we bijna allemaal wel, details ontbraken echter. Miyamoto heeft hier vandaag gelukkig verandering in gebracht. Tijdens de Nintendo Direct heeft hij namelijk onthuld dat de film volgend jaar december in Amerika verschijnt (andere data volgen snel) en onthulde hij een aantal stemmen.

In de onderstaande tweet staan alle acteurs die onthuld zijn als stemmen voor de film. Opvallend is echter dat Chris Pratt en Charlie Day de stemmen doen voor respectievelijk Mario en Luigi. Zeker aangezien de stemacteur van beiden, Charles Martinet wel meewerkt aan de film. Hij zal namelijk verschillende cameo’s hebben.

Tot slot weten we nu dat naast de standaard Mario & Friends cast er ook verschillende apen op ons zullen wachten. Zo zullen Donkey Kong en Cranky Kong ook in de film voorbij komen.