Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl trailer onthult de vernieuwde Pokétch

Brilliant Diamond Shining Pearl keyart
Jazeker, de Pokétch zit ook in Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Een gloednieuwe trailer van Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl toont een flink stuk meer van het spel. We maken er onder andere kennis met een aantal personages, locaties en gevechten. Voor bekenden van de originele spellen niets nieuws.

Ook zien we de eerste beelden en dus ook de bevestiging van de terugkeer van de Pokétch-mechanic. Naast de standaard functies als stappen tellen en de klok heeft die een nieuwe functie. Je kunt namelijk vanuit het apparaatje de bekende Hidden Moves gebruiken. Dit wordt gedaan door de hulp in te roepen van wilde Pokémon. Er is dus geen noodzaak op Pokémon HM-moves te leren.