Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Crysis Remastered Trilogie verschijnt op 15 oktober voor de Nintendo Switch

Crysis Remastered Trilogy keyart
Na Crysis Remastered, is het nu de beurt aan de andere delen uit deze serie.

Vorig jaar verscheen Crysis Remastered voor de Nintendo Switch en andere platformen. Eerder dit jaar heeft Crytek ook officieel aangekondigd dat ook de vervolgen een remaster krijgen. Hoewel er voor de PlayStation, Xbox en pc nog geen releasedata bekend zijn, is deze ondertussen wel voor de Switch bekendgemaakt. Vanaf 15 oktober kunnen we met de remasters voor Crysis, Crysis 2 en Crysis 3 aan de slag op Nintendo’s handheld.

Crysis is een sciencefiction first-person shooter welke voor het eerst in 2007 verscheen. In de game neem jij de rol aan van Jack Dunn. Jij behoort tot de US Special Forces-team, die een groep onderzoekers probeert te redden van een afgesloten eiland. Wanneer je uit het vliegtuig springt, gaat het mis. Je wordt geraakt door een onbekend object en valt zonder parachute. Gelukkig overleef je de val door jouw Nanosuit, maar weet je ook de alien invasie te overleven?