Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eiyuden Chronicle: Rising komt naar de Switch

Fans van Suikoden opgelet! Eiyuden Chronicle lijkt de opvolger te zijn van deze legendarische serie!

Van de makers van Suikoden komt een nieuwe RPG-titel genaamd Eiyuden Chronicle: Rising. In het spel krijg je de taak om naast je avontuur een stad van de grond af aan op te bouwen. Op een unieke wijze zal het de verhalen van een reeks van personages samen verbinden tot één groot verhaal. Zo krijg je een betere kijk op de verschillende persoonlijkheden van je groepsgenoten. Voor spelers die save data hebben van Eiyuden Chronicle staat er zelfs een klein presentje te wachten als je de titels met elkaar linkt. Eiyuden Chronicle: Rising zal in de lente van 2022 beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch. Het hoofdspel, Eiyuden Chronicle, zal wat langer op zich laten wachten. Deze zal volgens de makers op de volgende gen console komen van Nintendo. Het spel staat momenteel gepland voor 2023.

Bekijk de trailer van Eiyuden Chronicle: Rising hieronder:

Heb jij ooit al eens een Suikoden-titel gespeeld? Laat het ons weten in de reacties hieronder!