Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Firegirl: Hack ’n Splash Rescue komt in december naar de Nintendo Switch

Bevecht de vlammenzee en de vlammenmonstertjes en red de mensen in nood.

De brandweergames blijven maar komen! In dit spel speel je als een nieuwe vrouwelijke brandweerman die nieuw leven moet blazen in een oud verlaten brandweerstation. Natuurlijk hebben de mensen in de stad je hulp nodig als er een brand uitbreekt. Bij de branden moet je het niet alleen opnemen tegen de gigantische vlammenzee, maar staan er ook nog vlam monstertjes op je te wachten.

In het begin moet je alleen tegen het vuur vechten maar na een tijdje krijg je de mogelijkheid om wat hulp in te huren. Daarnaast kun je je uitrusting upgraden en je beter bewapenen tegen de toekomstige hete situaties. Duik jij dit 2.5D brandweeravontuur in? Laat het ons weten in de reacties hieronder! De trailer van deze vlammende game kun je hieronder vinden:

Firegirl zal op 14 december 2021 uitkomen voor de Nintendo Switch, ga jij hem halen?