Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Square Enix komt met een nieuwe titel genaamd Dungeon Encounters voor de Switch

Het nieuwe spel van de legendarische Hiroaki Kato, ook al bekend als de director van Final Fantasy 12: Zodiac Age, komt er bijna aan!

Dungeon Encounters is een nieuwe titel van de makers van Final Fantasy. Verder is de producer van het spel niemand minder dan Final Fantasy 12: The Zodiac Age’s Hiroaki Kato. De legendarische namen houden niet op, Ryoma Ito heeft de karakters ontworpen en Nobuo Uematsu de muziek. In het spel word je in een buitenechtelijke wereld gedropt met een reeks aan personages en monsters. Hierin kun je op 2D-grid navigeren met je personages en je een weg banen door 100 verschillende levels. In deze levels zul je gevechten moeten ondergaan en verschillende puzzels moeten oplossen. Je hebt zelf de mogelijkheid om je eigen team samen te stellen, waardoor de gekozen tactiek helemaal aan jou ligt.

Dungeon Encounters zal enkel en alleen digitaal worden verkocht. Het spel is vanaf vandaag te preorderen. Als je het spel nu al haalt kun je genieten van 20% korting. Bekijk de trailer van Dungeon Encounters hieronder: