Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cozy Grove krijgt nieuwe grote 3.0 update

Cozy Grove zomer update insecten vangen
Katten, Halloween, nieuwe meubels en nog véél meer zitten in deze update!

Cozy Grove heeft laatst de 3.0 update uitgebracht, een update die weer een heleboel nieuwe dingen toevoegde aan het spel. Sinds de release heeft het spel al enorm veel toegevoegd, van kleine dingen zoals nieuwe outfits naar grote dingen zoals nieuwe functies. Hiermee hebben ze door de maanden heen grotendeels de negatieve punten van veel reviews al weg weten te werken. Dit lijkt echter nog niet het einde te zijn voor de updates, aangezien de nieuwe content naar het spel blijft komen! De toevoegingen die in deze update zitten kun je hieronder vinden, lees je mee?

 • Je kunt dankzij deze update in je tent gaan en het decoreren met verschillende meubels en interieurstukken! Daarnaast kun je je tent ook nog eens upgraden zodat het meer kamers bevat zodat je meer hebt om te versieren. Je kunt een leuk cadeautje verwachten als je voor de eerste keer in je tent duikt!
 • Je kunt nu katten naar je tent lokken en ze als huisdier houden! Verzin verschillende recepten om verschillende tools te maken die verschillen katten aantrekken. Welke katten zal jij binnenkort in je tent hebben rondlopen?
 • Er is een Halloween evenement gaande van 20 oktober tot en met 1 november, ga jij kijken?
 • Een accordeon is toegevoegd waarmee je veel plantjes tegelijk kunt oogsten.
 • Een fotografie minigame is toevoegt die je met Arjun kunt spelen.
 • Konijnen zullen samen met de vogels en herten in het rond springen in de natuur vanaf deze update.
 • Er is nieuwe achtergrondmuziek toegevoegd.
 • Je kunt nu beter de “Stone skipping” activiteit uitvoeren.
 • Nieuwe kleren, inclusief wat exclusieve Halloween-outfits.
 • Veel nieuwe decoraties voor zowel binnen als buiten.
 • Betere manieren om decoraties te plaatsen in de omgeving.
 • 20 nieuwe plekken in je kast voor nieuwe outfits.
 • Veel nieuwe bugfixes en andere kleine verbeteringen.

Deze update zal ergens vandaag beschikbaar zijn voor de Europeaanse spelers! Ga jij de nieuwe update ontdekken? Laat het ons weten in de reacties!