Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum + nieuwe trailer Disney Magical World 2

Disney Magical World 2 Enchanced
En het is iets eerder dan gedacht!

Bandai namco heeft de releasedatum vrijgegeven voor Disney Magical World 2: Enchanted Edition. Deze game verscheen in 2016 op de 3DS, en komt nu als “Enchanted Edition” naar de Switch. De game staat momenteel gepland voor 3 december. Dat is eerder dan gedacht, aangezien de titel tijdens de Nintendo Direct vorige maand nog gepland stond voor deze kerst. De trailer waarin dit bekend werd gemaakt kun je hieronder bekijken.

Disney Magical World 2: Enhanched edition is een remaster van het origineel. De game speelt zich af in de wereld waar alle Disney personages wonen, waar ze hun eigen rustige leven leiden. Wordt vrienden met meer dan 100 Disney personages, maak je eigen kleding en meubels, vier verjaardagen, dans, winkel en vis is deze rustige life simulation game. Met zes verschillende werelden om te ontdekken gaat dat wel goed komen.