Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bandai Namco trekt komend jaar de stekker uit Jump Force

Jump Force Keyart
Het spel is nog geen twee jaar uit voor de Switch, maar de stekker wordt er nu al uitgetrokken. Lees hier wat dit voor jou betekent.

In 2018 verscheen Jump Force al voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een Switch-versie liet echter nog even op zich wachten, maar verscheen uiteindelijk vorig jaar augustus in de vorm van een Deluxe Edition. Naast de game zelf, bevatte deze editie ook nog eens de characters pass, waardoor vanaf het begin al 50 personages had om de strijd aan te gaan. Echter komt aan alles een einde, zo ook aan Jump Force.

Bandai Namco heeft gister namelijk bekendgemaakt de stekker uit bovenstaande game te trekken. Allereerst stoppen de verkopen op 8 februari 2022 om 02:00 uur. Dit betekend dat de game vanaf dit moment niet meer te koop zal zijn voor alle platformen, maar ook de DLC zal niet meer te koop zijn vanaf dit tijdstip. Verder zullen de online servers op 25 augustus 2022 tussen 03:00 uur en 07:00 uur worden stopgezet. Hierdoor zul je bijvoorbeeld geen toegang meer hebben tot de multiplayer lobby, online evenementen en online ranked matches. Wel zul je nog toegang behouden tot alle offline content van het spel, online gevechten (op de ranked matches na) en aangekochte DLC.