Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende week worden de The Game Awards genomineerden onthuld

The Game Awards
Het is bijna zover, de genomineerde games voor The Game Awards worden snel onthuld.

The Game Awards zijn al jaren een enorme happening. Host Geoff Keighley maakt van de grootste jaarlijkse awardshow een waar spektakel. Van live muziekoptredens tot grote namen uit de industrie en grote onthullingen. Dit jaar zullen de festiviteiten op 10 december om 02:00 (9 december lokale tijd in Los Angeles) plaats vinden en zal het weer een liveshow in Los Angeles zijn.

Daarvoor is het echter nog tijd om de nominaties te onthullen. Het is nu bekend dat dat op 16 november om 18:00 lokale tijd zal gebeuren in een live presentatie van Geoff op YouTube. Dit jaar zullen er dertig categorieën zijn waarin games genomineerd kunnen worden, hieronder valt natuurlijk de felbegeerde Game of the Year.