Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kom alvast in de kerststemming met de Holiday Tour in Mario Kart Tour

Mario Kart Tour Penguin Mario vliegend
Kom vanaf 30 november alvast in de kerststemming met kerstman Mario en Rudolph Yoshi.

Mario Kart Tour is al ruim twee jaar te spelen, maar nog steeds voorziet Nintendo deze mobiele game van updates. Met de feestdagen om de hoek, kan een speciale tour met kerstthema natuurlijk niet ontbreken. Vanaf 30 november kunnen we dan ook genieten van de Holiday Tour, welke tot 12 januari zal duren.

Deze update brengt onder andere allerlei Mario-personages in kerstoutfits met zich mee, zoals Mario verkleed als kerstman en Yoshi als Rudolph. Daarnaast hebben ook alle auto’s een kersttintje gekregen en bevatten de racebanen allerlei kerstdecoraties. Benieuwd wat je van de Holiday Tour kunt verwachten? Bekijk dan alvast onderstaande trailer.