Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Update 1.1.2 Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl nu beschikbaar

Enkel wat bugfixes en opgeloste glitches.

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. Deze brengt het spel naar versie 1.1.2. De patch notes vermelden slechts dat er bugfixes zijn gedaan en dat enkele glitches verholpen zijn. Het is onduidelijk of er nog zal worden ingegaan op verdere specificaties. Ook voegt deze update dus nog niet de beloofde online features zoals de Global Wonder Station toe. Daar zullen we nog wat langer op moeten wachten.

Speedrunners en hackers hebben al behoorlijk wat manieren gevonden om de remakes te breken. Zo is het een speedrunner al gelukt om binnen 23 minuten Pokémon Shining Pearl uit te spelen! En er zijn tamelijk makkelijke manieren gevonden om je Pokémon te klonen. Het lijkt er echter op dat deze update die glitches heeft opgelost. Als je van deze glitches gebruik wil blijven maken, dan raden we je aan om de update nog even uit te stellen.