Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar Let’s Sing 2022 bekend

Ben jij de gelukkige winnaar en zing jij binnenkort mee op verschillende hits?

Het is weer de hoogste tijd voor karaoke want Let’s Sing 2022 is nu verkrijgbaar voor onder andere de Nintendo Switch. De afgelopen week maakte je bij Daily Nintendo kans op een digitaal exemplaar van de game. Om kans te maken op deze toffe prijs hoefde je slechts te laten weten wat jouw favoriete nummer is om op mee te zingen. Inmiddels is de winnaar van Let’s Sing 2022 bekend! Namens heel Daily Nintendo feliciteren we @tb92

We wensen je alvast veel plezier met de game. De code zal zeer binnenkort per mail worden toegestuurd. We vragen je om ons via info@dailynintendo.nl een mail te sturen vanaf het mailadres welke is gekoppeld aan jouw account.

Niets gewonnen? De maand december staat bij Daily Nintendo in het teken van verschillende prijsvragen. Zo maak je momenteel kans op een prachtig Pokémon merchandise-pakket!