Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Guild of Ascension komt deze maand nog naar de Switch

Haal de magie terug in deze tactische RPG.

Ontwikkelaar WhileOne Productions en uitgever PID Games hebben aangekondigd dat Guild of Ascension nog voor het eind van de maand naar de Switch komt. De game, een tactische RPG met rogue-lite elementen, staat namelijk gepland voor 19 januari. Hieronder kun je een trailer bekijken om een beetje een beeld van de game te krijgen. Deze is van begin vorig jaar.

Guild of Ascension heeft een middeleeuwse fantasy setting, waarin alle magie is verdwenen. Twee helden gaan op avontuur om dit op te lossen, waarbij ze door vijandelijke landen moeten reizen om de top van een toren te bereiken. Hier bevindt zich de godin verantwoordelijk voor de chaos, maar de toren wordt natuurlijk goed bewaakt. Vecht met gigantische monsters, craft nieuwe equipment en leer nieuwe speciale aanvallen om de wereld te redden.