Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Company Man komt deze maand naar de Switch

Werk je op naar de top door de verschillende lagen van het bedrijf!

In december konden we al melden dat The Company Man naar de Nintendo Switch zou komen. Er was alleen nog geen releasedatum bekend. Uitgever Leoful en ontwikkelaar Forust hebben bekendgemaakt dat deze titel vanaf 21 januari verkrijgbaar zal zijn in de Nintendo eShop. Daarbij is er vanaf nu ook een demo te downloaden in de eShop.

The Company Man is een grappige platformer, die naar eigen zeggen geïnspireerd is door de populaire tv-show “The Office”. Het valt in de categorieën van actie-platformer en “office adventure”-game. Jij speelt als jonge carrièremaker Jim, die net begint bij de Good Water Company. Hij zet zijn zinnen op de baan van zijn baas, omdat hij CEO wil worden. Ook is hij het niet eens met de wijze waarop deze het bedrijf runt. Dat betekent alleen wel dat je je door zeven afdelingen moet vechten. Van de ijskoude vloer van Accounting waar de airconditioning veel te hoog staat tot de torenhoge stapels papierwerk in Human Resources, je zult collega’s moeten verslaan met je e-mails en krachtige toetsenbordaanvallen.

Ben je benieuwd naar The Company Man? Laat het ons weten in de reacties. Bekijk hieronder de trailer van deze game.