Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste Community Day van 2022 aangekondigd voor Pikmin Bloom

Ga jij de 10.000 stappen zetten om die speciale medaille te halen?

Pikmin Bloom is de nieuwste augmented reality game voor de smartphone van Niantic en Nintendo. Deze game is afgelopen jaar gelanceerd en heeft als doel om jou te laten bewegen. Je moet in deze game bloemen planten en nieuwe Pikmin verzamelen. Dit alles kun je bereiken door stukken te wandelen. Daarnaast kunnen jouw Pikmin ook nog grappige accessoires vinden onderweg.

Vorig jaar kwamen ook al de Community Days, bekend uit Pokémon Go, naar Pikmin Bloom. Ondertussen heeft Niantic de derde Community Day voor deze game aangekondigd, welke op zaterdag 22 januari zal plaatsvinden. Waar de eerste Community Day nog tussen bepaalde tijden plaatsvond, kun je nu de hele dag genieten van dit evenement. De gehele dag zullen er een aantal veranderingen zijn. Zo zullen grote bloemen uitbloeien tot camelia’s, groeien jouw zaailingen 1,5 keer zo snel en krijg je 1 bonusmunt per 250 geplante bloemen in plaats van per 500 geplante bloemen. Nieuw dit evenement is dat je fruit met camelia nectar kunt krijgen als je uitdagingen voltooid. Daarnaast krijgt iedereen die deze dag 10.000 stappen heeft gezet ook nog eens een speciale medaille.