Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments bevestigd voor de Switch

Kruip in de huid van de beroemdste detective aller tijden!

Ontwikkelaar Frogwares brengt zijn verhaal gedreven detectivegame Sherlock Holmes: Crimes and Punishments naar de Nintendo Switch. De game kwam oorspronkelijk in 2014 al naar verschillende platformen en binnenkort is hij dus ook op Switch te spelen. En als je je nu afvraagt “Hé, was dat niet die game met die enge Watson?” dan heb je gedeeltelijk gelijk. De originele “Creepy Watson” komt uit Sherlock Holmes versus Arsène Lupin, een eerdere game van Frogwares. De ontwikkelaars vonden het alleen zo grappig dat ze voor deze game zelf een “Creepy Watson”-video hadden gemaakt. Deze kan je naast de originele launchtrailer hieronder bekijken. De game is vanaf 3 februari te downloaden in de Switch eShop

Kruip in de huid van de beroemdste detective aller tijden: Sherlock Holmes. Gebruik je indrukwekkende talenten als detective om zes spannende zaken op te lossen, waarvan er geen één hetzelfde is. Moorden, vermiste personen, spectaculaire roven en onderzoeken waarbij je de randjes van de realiteit moet opzoeken. Jij bent daarnaast degene die uiteindelijk de schuldige aanwijst en daarbij zelfs hun lot bepaalt. Volg je je eigen morele kompas? Of is de wet voor jou heilig?