Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cruis’n Blast permanent afgeprijsd naar 20 euro

key-art Cruis'n Blast
Slechts de helft van de oorspronkelijke prijs!

Cruis’n Blast ontwikkelaar Raw Thrills heeft aangekondigd dat de arcadehit permanent is afgeprijsd naar 20 euro. Het spel kwam afgelopen september uit op de Switch en kreeg van ons een zeer nette reviewscore. De Cruis’n-spellen zijn voornamelijk uitgebracht in arcadehallen en op de Nintendo 64, dus Cruis’n Blast was de eerste grote terugkeer naar consoles in jaren. Nintendo is de eigenaar van de Cruis’n-serie, dus technisch gezien is het ook een zusterserie van Mario Kart en F-Zero. Nu is het flitsende racing spektakel dus permanent afgeprijsd naar de helft van de oorspronkelijke prijs. Dit is dan ook een goed moment om in te stappen. De ontwikkelaars hebben in december gedeeld dat Cruis’n Blast DLC en online multiplayer gaat krijgen, dus er is nog genoeg om naar uit te kijken. Wat vind jij van de prijsverlaging? Heb je Cruis’n Blast al gespeeld, of gaat dit jouw instapmoment worden? Laat het ons weten in de reacties!