Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kruip in de huid van Starkiller in Star Wars: The Force Unleashed!

Ontketen de force in deze ijzersterke Star Wars-game!

Star Wars: The Force Unleashed kwam in 2008 uit op de Wii, Xbox 360, de PlayStation 2 en de PlayStation 3. Het betreft een third-person actiongame waarin je speelt als Galen Merek ook wel bekend als Starkiller. Starkiller is een geheime leerling van Darth Vader die de taak heeft gekregen om de laatste nog levende Jedi uit te roeien. Door zijn training is Starkiller heel sterk met de force. Dit zul je ook merken tijdens het spelen van de game. De Switch-versie wordt gemaakt door Aspyr Media. Zij zijn momenteel ook bezig is met de remake van Star Wars: Knights of the Old Republic voor de Playstation 5. Er is ook nog een vervolg gemaakt op Star Wars: The Force Unleashed. Maar deze werd mede door de korte speelduur iets minder positief ontvangen. Star Wars: The Force Unleashed verschijnt op: 20 april voor de Nintendo Switch. Bekijk de trailer hieronder.