Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival komt dit jaar naar de Switch

Een nieuw drumspektakel is onderweg naar de Switch!

Het wordt weer volop drummen op de Nintendo Switch, want het nieuwste deel in de Taiko no Tatsujin-serie verschijnt later dit jaar op Nintendo’s hybride console. In de game trommel je op het ritme van meer dan 70 verschillende liedjes in singleplayermodus, welke je ook kunt oefenen in de speciale oefenmodus. Het nieuwe deel bevat dit keer ook muziek uit The Legend of Zelda. Daarnaast komt er een speciaal lidmaadschap welke je toegang geeft tot nog veel meer nummers om op te drummen, namelijk ruim vijfhonderd!

Nieuw is ook een online mode genaamd Don-Chan Band. Spelers kunnen het hier met zijn vieren tegen elkaar opnemen. De release staat voor nu nog op ‘ergens dit jaar’. De eerste trailer van Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival is hieronder te bekijken.