Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Xenoblade Chronicles 3 verbindt de toekomst van deel 1 en 2

Xenoblade Chronicles 3 Keyart
Monolith Soft brengt nog dit jaar een nieuwe Xenoblade uit!

Het is ondertussen alweer een aantal jaar geleden dat er een écht nieuwe Xenoblade Chronicles uitgebracht werd, maar dit najaar komt hier verandering in. Tijdens de Nintendo Direct is Xenoblade Chronicles 3 aangekondigd. Op dit moment staat dit spel voor september op de planning.

Spelers volgen het verhaal van hoofdpersonages Noah en Mio die in het midden van de strijd tussen twee naties staan. Zes van de inwoners uit deze naties staan centraal in het enorme verhaal waar je steeds meer over te weten komt. Wanneer je de trailer bekijkt zie je verschillende elementen uit Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2, dat komt omdat dit spel als een verbinding tussen de toekomsten van beide spellen moet werken.