Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Community Day aangekondigd voor Pikmin Bloom

Deze Community Day staat volledig in het teken van kersenbloesems.

Pikmin Bloom is de nieuwste augmented reality game voor de smartphone van Niantic en Nintendo. Deze game is afgelopen jaar gelanceerd en heeft als doel om jou te laten bewegen. Je moet in deze game bloemen planten en nieuwe Pikmin verzamelen. Dit alles kun je bereiken door stukken te wandelen. Daarnaast kunnen jouw Pikmin ook nog grappige accessoires vinden onderweg.

De eerste paar Community Days van Pikmin Bloom zijn ondertussen al geweest en de eerstvolgende is alweer aangekondigd. Normaal gesproken vinden deze plaats, maar deze keer zal de Community Day op zondag 13 maart plaatsvinden. Net zoals met elke Community Day, kun je een medaille verdienen als je 10.000 stappen loopt, groeien jouw Pikmin 1,5 keer zo snel en krijg je één bonus coin na 250 geplante bloemen in plaats van 500 geplante bloemen (met een maximum van 60 bonus coins per dag). Daarnaast zullen alle grote bloemen in kersenbloesems veranderen als je bloemen om deze grote bloemen heen plant.