Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monster Hunter Rise: Sunbreak Digital Event aangekondigd

Zie volgende week de nieuwste Monster Hunter-informatie!

Het is eindelijk tijd voor nieuwe informatie over Monster Hunter Rise: Sunbreak! Er staat voor dinsdag 15 maart een Digital Event gepland met 20 minuten aan informatie. Dit evenement focust exclusief op de opkomende Sunbreak-uitbreiding voor Monster Hunter Rise. Die betaalde DLC-uitbreiding werd oorspronkelijk aangekondigd tijdens een Nintendo Direct afgelopen september en kreeg ook een teaser tijdens de Game Awards. De presentatie begint ’s middags om 15:00 Nederlandse tijd. Hopelijk zullen tijdens de presentatie de verschijningsdatum en prijs van de uitbreiding bekend worden gemaakt. Verder kunnen we natuurlijk rekenen op spannende nieuwe monsters, missies, wapens, armor en meer. Kijk jij uit naar Monster Hunter Rise: Sunbreak? Ben je van plan om de presentatie te kijken? Laat het ons weten in de reacties!