Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnen! 2x twee weekendkaarten voor Heroes Made in Asia op 30 april en 1 mei

Binnenkort is het weer tijd voor een nieuwe editie van Heroes Made in Asia en jij maakt kans op toegangskaarten!

In de lente is het weer tijd voor een nieuwe editie van Heroes Made in Asia. De evenementenhal in Gorinchem staat in het weekend van 30 april en 1 mei volledig in het teken van Aziatische popcultuur. Denk bijvoorbeeld aan anime, cosplay of eet je buik rond met Aziatisch streetfood. Dit keer is er tevens een nieuw gedeelte: K-pop Heroes waar je allerlei K-pop songs kan meezingen en dansen. Ook voor gamers is er zat te beleven. Dit jaar zijn bovendien leuke prijzen te winnen door mee te doen aan toernooien van Dragon Ball FighterZ, Pokémon Unite, Tekken 7 en Super Smash Bros. Ultimate.

Lijkt jou het geweldig om aanwezig te zijn op Heroes Made in Asia? Wij mogen 2x 2 weekendkaarten verloten. Meedoen is bovendien simpel! Laat hieronder weten waarom jij graag naar Heroes Made in Asia zou willen gaan. Meedoen kan tot en met 15 maart aanstaande.  Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo, maar die maak je hier gamakkelijk én gratis aan! 

Benieuwd naar meer informatie? Wij waren aanwezig op de eerste editie en waren erg positief. Hier kun je onze bevindingen lezen of check de website van Heroes Made in Asia.

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.