Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer voor Monster Hunter Rise: Sunbreak Deluxe Edition

monster hunter rise sunbreak keyart
Nieuwe trailer speciaal voor de Deluxe Edition van Monster Hunter Rise: Sunbreak. Layered armors en meer!

Monster Hunter fans wachten met smart af tot 30 juni, maar we moeten toch ook iets hebben om ons bezig te houden in de tussentijd. Gelukkig is er een nieuwe trailer te zien specifiek voor de deluxe edition van deze DLC.

Nu weten we allemaal dat het verslaan van de monsters een belangrijk deel zijn van het spel. Ook het maken en proberen van alle verschillende wapens speelt een rol. Maar, het belangrijkste is misschien wel hoe je er uitziet tijdens je missies. De trailer laat dan vooral ook layered armor zien dat je kunt dragen om echt in stijl het gevecht aan te gaan.

Monster Hunter Rise: Sunbreak komt 30 juni uit, maar in de tussentijd een vraag: hoe belangrijk vind je de looks van je hunter? Wat is je favoriete load-out in Rise voor looks? Laat het hieronder weten!