Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Verhaalgestuurde card game Foretales aangekondigd voor de Switch

Red de wereld van de ondergang in deze prachtige card game

Foretales komt naar de Switch. Uitgever Dear Villagers en ontwikkelaar Alkemi hebben aangekondigd dat de verhalende cardgame deze zomer naar verschillende platformen komt, waaronder de Switch. Wanneer precies is helaas nog niet bekend. De trailer kun je in ieder geval alvast hieronder bekijken.

Foretales vertelt het verhaal van een wereld die geteisterd wordt door een verschrikkelijke vloek. Jij neemt de rol aan van kruimeldief Volepain, die samen met zijn teamgenoten de enige is die de wereld kan redden. Stel je eigen team samen waarbij je kiest uit een hele waslijst aan antropomorfische personages. Iedereen heeft zijn eigen unieke vaardigheden en speciale kaarten, waarmee je de vele obstakels en evenementen moet zien te overwinnen. De klok van de Apocalyps tikt alsmaar verder, dus kies goed hoe jij je tijd benut!

.